top of page
foto voor winkel.jpg

Winkel van niks

De leukste boekwinkel van Groningen

Een unieke pop-up store. Een wel heel overzichtelijk assortiment. Bijzondere ervaringen. Een plek waar lichaam en ziel elkaar konden ontmoeten. En natuurlijk het boek 'Jacht op de zwaartekracht'. Dat alles (en meer) was de Winkel van Niks!

Eén boek, één winkel

Het schrijven van 'Jacht op de zwaartekracht' was in veel opzichten een bijzonder proces. En na een periode van twee jaar was er opeens de eerste druk. Hoe gaaf is het dan om het boek vervolgens in een eigen winkelruimte te verkopen? Nou, heel gaaf!

Van woensdag 1 juni t/m zaterdag 2 juli 2022 kon je in De Winkel van Niks jouw exemplaar van 'Jacht op de zwaartekracht' aanschaffen, een praatje maken/kopje koffie drinken of rustig ronddwalen terwijl je je verbond met het verhaal van je eigen hart.

Wij vonden het geweldig je in de Winkel van Niks te ontmoeten! En voor wie het heeft gemist is 'Jacht op de zwaartekracht' natuurlijk ook gewoon online te koop...

Hartelijke groeten,

Bart & Indira van Tongerlo van Elk Books, Liesbeth Tieland, Mees & Herman Annema

Mees in de Winkel.jpg

Magie is niet te koop,
maar we kunnen het wel proberen.

mockup1.jpg

Winkel van Niks openingstijden:

Oh, wat jammer. Je staat voor een dichte digitale deur. De Winkel van Niks was een Pop-up store en heeft op 3 juli 2022 zijn deuren gesloten. Maar 'Jacht op de zwaartekracht' is ook gewoon te koop bij de Groninger Boekhandels, binnenkort ook de landelijke boekenzaken en via Bol.com
Contact:
06-29062855 

“Wat is de waarde van niets in een wereld waar alles een prijs heeft? En nog belangrijker: ben je bereid die prijs te betalen?' Ze wees naar buiten en zei: 'Daar staat altijd wel iets op het spel. Hoe groter de belangen, hoe spannender het spel. En, speel je het spel mee of onttrek je je eraan? Je kunt immers alles kwijtraken, terwijl het ongewis is wat je ervoor terug krijgt. Dus klamp je je vast aan allerlei ideeën over je jezelf om je staande te kunnen houden te midden alle chaos. Ideeën die je voor waar verslijt. Het niets dat ik hier in de winkel verkoop, is slechts het canvas waartegen al die ideeën voor even kunnen verdwijnen. Zie het als een reset. Zodat je opnieuw de waarde van jezelf en het spel kunt bepalen."

Uit: Jacht op de zwaartekracht
bottom of page