top of page
cover binnenzijde.png

Vooraankondiging

Jacht op de zwaartekracht

Het gewicht van de wereld. Het kan soms zwaar op de schouders drukken. Je kunt dat gewicht bevechten, je kunt je eraan onttrekken, maar je kunt het ook liefhebben.
Welke weg kies jij?

Op 1 juni 2022 verschijnt de roman Jacht op de zwaartekracht. Jacht op de zwaartekracht is een magisch realistisch verhaal over in het reine komen met het gewicht van het leven. Over het verlangen naar connectie en de zoektocht naar betekenis. Een ontroerende en meeslepende roman die laat zien hoe we als mens ten diepste met elkaar verbonden zijn en dat het nooit te laat is voor een nieuw begin.

mockup6.png

Een boek voor vaders en zonen én alle vrouwen die van hen houden


Tags: avontuur | magie | nieuwetijdsverhalen | onvoorwaardelijke liefde | licht & donker |vergeving | coming-of-age | vrijheid | bewustzijn | dimensies | vaderschap | Canada |Terminators | aarde & kosmos

Het duurt nog een paar weken, maar je kunt het boek alvast bestellen door op deze link te klikken. Je kunt er dan in de winkelomgeving voor kiezen om jouw exemplaar van de eerste druk vanaf 1 juni bij je thuis te laten bezorgen óf op te halen tijdens de boekpresentatie op 11 juni 2022. Kies in dat laatste geval bij 'Verzendkosten' voor 'Gratis ophalen'.

op zaterdagmiddag 11 juni wordt Jacht op de zwaartekracht officieel gepresenteerd. Wanneer je hier meer over wilt weten of daar graag bij wilt zijn, klik dan op onderstaande button.

In de roman Jacht op de zwaartekracht heeft Asay Thorson ervoor gekozen zich af te keren van al het wereldse gedoe. Dit in tegenstelling tot zijn vader Jack die ooit ieder onrecht aan de kaak stelde, maar uiteindelijk spoorloos verdween in het ijskoude noorden van Canada.

 

Jaren later is Asay na vele omzwervingen in Toronto beland. Daar dwingt een raadselachtig bericht hem de deur naar het verleden te openen. Wanneer hij vervolgens in een verslindende schaduwwereld terechtkomt, moet Asay alles op alles zetten om alsnog het mysterie van zijn vaders verdwijning op te lossen. Niet alleen om zijn ziel te redden, maar ook om de liefde voor het leven te hervinden.

Eerste reacties

2104-HA-Cover-B-zonder-titel-zonder-sterren.png

Indira van Tongerlo, Elk Books

Als uitgever krijgen we de mooiste manuscripten onder ogen vóórdat deze de grote wereld in gaan. Jacht op de zwaartekracht is zo'n parel. In één keer uitgelezen en tot tranen geroerd. De magie en ook het realisme tot in de finesse doorgevoerd in een meeslepend verhaal. Een prachtige boodschap van vergeving, je hart openhouden en je grootste angst als sleutel tot bevrijding.”

2104-HA-Cover-B-zonder-titel-zonder-sterren.png

André Miedema

Jacht op de zwaartekracht is zo’n verhaal dat je bijblijft. Lang. Een verhaal dat blijft puzzelen en je evenzo direct opklaart en verlicht. En dat gegoten in een spannende en magische vertelling in de hedendaagse wereld. Het komt moeiteloos binnen. Hebben we met Herman Annema onze eigen ‘Murakami’ in Nederland gekregen?”

2104-HA-Cover-B-zonder-titel-zonder-sterren.png

Anne-Marie Böing

Hoe vertel je een verhaal vol hart en wijsheid, dat toch enorm herkenbaar en van deze tijd is? Zo dus. Jacht op de zwaartekracht is een boek met een mythisch tintje, een eigen stijl en humor, dat ik met veel plezier en ontroering gelezen heb.

bottom of page