top of page

On the road

Inspiratie | verdieping | events

Boeiende lezingen en vernieuwende programma's in een mooie mix van vermaak & diepgang

 
Voor je festival, theater, congres, symposium of bijeenkomst

shoreline.jpg

Inspirate-talk
Soul meets Body

Soul meets Body is een inspiratievoorstelling over bewustzijn en menszijn. Een interactief en audiovisueel programma met daarin ruimte voor verstilling en bezieling, humor en verwondering. Om op de plek waar lichaam en ziel zich verenigen elkaar te ontmoeten, verhalen te vertellen en te creeren op het ritme van het leven. 

Soul meets Body neemt je mee in de magie van energie en materie, in het samenspel tussen mannelijke en vrouwelijke kracht. 

Maar bovenal is Soul Meets Body een verhaal. Het verhaal van een vader die soms het gewicht van de wereld op zijn schouders voelt drukken. Een man die zich soms verliest in dat gewicht, zich er op andere momenten aan probeert te onttrekken, maar uiteindelijk ontdekt dat hij het ook kan liefhebben. En hoe in dat laatste de weg naar ultieme vrijheid schuilt.

Lets meet

Soul mees body
projector 3.jpg

Bioscoop

verlichting

De inspiratievoorstelling Bioscoopverlichting brengt de grote verhalen van het witte doek naar de uitdagingen van het hier en nu. Het is een ode aan de verbeeldingskracht en een uitnodiging je hart te volgen wanneer alles om je heen verandert.

 

Zo kunnen film & verhaal een gids zijn in turbulente tijden waarin mens, maatschappij en planeet op weg zijn naar een nieuw evenwicht.

7 Elementen van avontuur

Een eeuwenoude landkaart door het grillige landschap van verandering.

imagination.jpg

Onze verbeelding
schept de werkelijkheid van morgen

bottom of page