top of page
cover escapisten.jpg

De Escapisten

  • Avonturenroman​​

  • Ode aan films en verhalen

  • True-Fantasy

  • Voor nerds, geeks, zoekers, twijfelaars, beginners en gevorderden en iedereen met een hart voor avontuur

De Escapisten is binnenkort weer verkrijgbaar

Begin 2019 verscheen mijn debuut,

De Escapisten

coveromslag.jpg

Najaar 2016. Ongrijpbare krachten strijden om de menselijke ziel en de dreiging van chaos is overal aanwezig. Tegen deze achtergrond leidt Zeno de Jong een onopvallend bestaan. Hij doet niet aan waaghalzerij en wil het liefst met rust gelaten worden. Verdwijnen in de laatste Marvel- of Netflix hype. Maar verstoorde nachtrust, een bizar ongeluk en de ontmoeting met een mysterieuze vrouw zetten zijn leven opeens in de hoogste versnelling.

Zeno ontdekt dat hij de spil is van een kosmisch avontuur. Opgejaagd door een geheimzinnige groep die zich de Vertragers noemt, ontwaakt in hem een verborgen gave en treedt een sinistere entiteit naar voren die niet van plan is het zover te laten komen. De tijd dringt en Zeno zal in zijn vergeten oorsprong de kracht van onvoorwaardelijke liefde moeten vinden om zijn bestemming te kunnen omarmen.

Over De Escapisten

Ik heb in tijden niet zo’n interessant, spannend en mooi geschreven boek gelezen. Wat een heerlijke zinnen maakt deze schrijver.

Wat een prachtig boek is dit. Het spannende, ontroerende verhaal leest als een film en introduceert onvergetelijke personages die je gaandeweg in je hart sluit. Een boek dat niet alleen inspireert, maar ook subtiel onderwerpen aanstipt waarover nagedacht kan worden. Aanrader!

Boeiend en fris verhaal dat interessant is voor de Bruna-top-tien-vreter en tegelijkertijd voor de avonturen- en mysterieliefhebbers onder ons. Binnen een oogwenk is het grote wachten op deel 2 aangebroken. Een verhaal met Paul Austeriaanse aantrekkingskracht

bottom of page